Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe străzi din cartierele Constanței au fost asfaltate, printr-un program de reamenajare a infrastructurii

ro

21 Jul, 2020 12:26 1220 Marime text
  •  Pentru că îmbunătățirea condițiilor de trafic rutier și pietonal este prioritară în cartierele Constanței, s-a întervenit cu utilaje de asfaltare pe mai multe străzi ale orașului
    
Ieri, 20 iulie, pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, porțiunea cuprinsă între Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, strada Farului și pe strada Ciocârliei, zona carosabilă decopertată a fost reabilitată prin turnare de covor asfaltic, cu ajutorul echipelor SC Confort Urban SRL, care au pus la dispoziție utilajele necesare.
    
Până în acest moment, prin programul de reamenajare a infrastructurii rutiere în zona Dacia, s-a reușit modernizarea carosabilului pe strada Farului, tronsonul delimitat de Bulevardul Alexandrul Lăpușneanu și Bulevardul Tomis.
     
De asemenea, pe strada Salcâmilor, porțiunea cuprinsă între strada Poporului și strada Farului au fost executate lucrări de frezare, în etapa anterioară asfaltării.
    
Reabilitarea străzilor se desfășoară în continuare conform planificării, pentru a deservi toate zonele rezidențiale.

Emanuela Hermeneanu este studentă în anul I, la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității din București.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii