Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ludovic Orban, la ieșire de la vot „Am votat pentru creșterea nivelului de civilizație“ (video)

ro

27 Sep, 2020 17:50 920 Marime text
  • Premierul Ludovic Orban a așteptat 30 de minute la coadă pentru a intra în secția de votare.
  • Premierul a menționat că regulile s-au respectat foarte bine și că s-a dezinfectat pe mâini chiar de două ori.
Premierul Ludovic Orban a declarat acum câteva minute că a votat pentru pentru oamenii care îi garantează că pot îmbunătăţi viaţa în comunităţile locale. Premierul a fost nevoit să aştepte aproximativ 30 de minute la rând pentru a vota, dar a precizat că era pregătit să aştepte şi mai mult.


 De votul fiecăruia depinde cât de bine va fi administrată comunitatea locală.

Am votat pentru creşterea nivelului de civilizaţie. Conceptul de campanie a fost unul foarte clar, dezvoltarea comunităţilor locale prin investiţii, locuri de muncă şi dezvoltarea infrastructurii şi până la urmă creşterea nivelului de civilizaţie. Pentru asta am votat. Pentru oamenii care îmi garantează că pot îmbunătăţi viaţa în comunităţile local, a declarat Orban.

Premierul Ludovic Orban a ajuns la secția de vot din județul Ilfov, așteptând la coadă să poată intra în incintă. El a afirmat în fața jurnaliștilor că era pregătit să aștepte și mai mult la coadă, precizând că „regulile se respectă”.

Eram pregătit să stau și mai mult. Sigur, oamenii ar trebui să urmărească cum e procesul și se poate vota pe parcursul întregii zile. I-am rugat și am și luat legătura cu președintele AEP, mă duc acum la sediul MAI, să aibă grijă să fluidizeze pe cât posibil votul astfel încât durata de așteptare să fie cât mai mică”, a spus Ludovic Orban.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii