Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:37 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuri noi de parcare în Mircea Vodă, județul Constanța

ro

28 Sep, 2021 00:00 574 Marime text
  • Primăria Mircea Vodă dorește să amenajeze câteva zeci de locuri de parcare în comună
 
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru investiţia ce urmează a fi realizată în comuna Mircea Vodă, din județul Constanța.
 
Agenția de Mediu a decis că „Nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Amenajare 45 locuri parcare auto pe strada Atelierului, în judeţul Constanţa, comuna Mircea Vodă, localitatea Satu Nou.
 
Titular al proiectului este comuna Mircea Vodă, prin Ionascu George în calitate de primar.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii