Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice CJC cumpără servicii de dirigenție de șantier pentru lucrările la bazinele din secția de recuperare medicală de la Eforie Sud

ro

10 Mar, 2024 11:31 471 Marime text
 
Consiliul Județean Constanța organizează selecție de ofertă pentru serviciul de dirigenție de șantier pentru urmărirea lucrărilor la bazinele de tratament hidrokinetoterapeutic din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța, secția Recuperare Medicală Fizică și Balneologie de la Eforie Sud, Str. Republicii nr. 7, Corp C4, judetul Constanța.

Valoarea estimată a constractului este de 8.000 lei fără TVA.
 
Termenul limită de depunere a ofertelor este 13.03.2024, ora 12:00.

Toți operatorii economici interesați vor transmite ofertele pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Județean Constanța, B-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanța.

Contractul de achiziție publică intră în vigoare după data semnării şi înregistrării acestuia de către ambele părți și se finalizează la data îndeplinirii tuturor obligațiilor contractuale, respectiv data recepției finale a lucrărilor, sub condiția constituirii garanției de bună execuție.

Criteriul de atribuire: „prețul cel mai scăzut” Oferta declarată câștigătoare este cea cu prețul cel mai scăzut, care îndeplinește cerințele din caietul de sarcini și din invitația de participare.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii