Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:32 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie de peste 7,5 milioane de lei Unitatea Militară 02542 Focşani va reabilita două pavilioane din cazărmile 3416 şi 1369 Constanţa (document)

ro

04 Apr, 2018 00:00 2730 Marime text
Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02542 Focşani anunţă organizarea unei licitaţii pentru atribuirea a două contracte ce vizează executarea reparaţiilor la Pavilionul B2 din cazarma 3416 Constanţa, la Pavilionul C şi la corp anexă din acest pavilion din cadrul cazărmii 1369 Constanţa. Valoarea estimată a celor două contracte este de 7.558.536 de lei fără TVA.
 
Cele două contracte scoase la licitaţie sunt: „Execuţie lucrări de întreţinere şi reparaţii curente la pavilionul B2 din cazarma 3416 Constanţa“, în valoare estimată de 1.676.183 de lei, şi „Execuţie lucrări de întreţinere şi reparaţii curente la Pavilionul C şi corp anexă Pavilion C din cazarma 1369 Constanţa“, în valoare de 5.882.353 de lei.
 
Societăţile interesate de primul contract vor depune ofertele până pe data de 24.04.2018, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise pe data de 22.08.2018, ora 18.00.
 
Ofertantul va constitui garanţia de participare, în cuantum de 32.000 de lei. Garanţia de bună execuţie reprezintă 10% din preţul contractului fără TVA. De asemenea, ofertantul va demonstra că are o medie a cifrei de afaceri globale anuale pentru ultimii trei ani de 3.200.000 de lei. Mai mult, acesta va prezenta informaţii aferente principalelor lucrări executate din care să reiasă că au fost duse la bun sfârşit în ultimii cinci ani lucrări similare de construcţii în valoare cumulată de minimum 1.600.000 de lei, exclusiv TVA.
 
Pentru cel de-al doilea contract - „Execuţie lucrări de întreţinere şi reparaţii curente la Pavilionul C şi corp anexă pavilion C din cazarma 1369 Constanţa“ -, data-limită de depunere a ofertelor este 25.04.2018, ora 15.00. Acestea vor fi deschise pe data de 23.08.2018, ora 18.00. Ofertantul va constitui garanţia de participare în cuantum de 55.000 de lei. Garanţia de bună execuţie reprezintă 10% din preţul contractului fără TVA. Ofertantul trebuie sa prezinte informaţii aferente principalelor lucrări executate din care sa reiasă că au fost duse la bun sfârşit în ultimii cinci ani lucrări similare de construcţii în valoare cumulată de minimum 5.500.000 de lei.
 
Operatorii economici trebuie să prezinte situaţia legată de personalul de specialitate nominalizat pentru executarea contractului, care va cuprinde personalul angajat sau prin colaborare astfel: minimum un arhitect cu drept de semnătură şi membru în cadrul Ordinului Arhitecţilor din România; minimum un specialist atestat I.S.C. ca „responsabil tehnic cu execuţia“ pentru domeniul „Construcţii civile, industriale şi agricole“; minimum un specialist atestat I.S.C. ca „responsabil tehnic cu execuţia“ pentru domeniul „Instalaţii termice, sanitare şi de ventilaţie/climatizare“; minimum un specialist atestat I.S.C. ca „responsabil tehnic cu execuţia“ pentru domeniul „Instalaţii electrice“ sau un electrician autorizat ANRE ca „responsabil tehnic cu execuţia“, în conformitate cu prevederile legale în vigoare; minimum un inginer de construcţii specializarea construcţii civile, industriale şi agricole; minimum un inginer de instalaţii specializarea instalaţii pentru construcţii; minimum un responsabil cu controlul tehnic de calitate în construcţii; minimum un responsabil în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, ce va îndeplini şi funcţia de coordonator în materie de securitate şi sănătate; şef de şantier; manager de proiect; minimum un electrician autorizat ANRE, gradul IIA+B sau IIIA+B sau IVA+B.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de atribuirea procedurii publice sunt: Aurelian Asanache Dumitrache, Florinel Hertig, Ghiţă Nicoară, Adrian Rădeanu, Mihail Badiţă, Ciprian Lungu, Corneliu Gogoncea, Florinel Pelin, Gabriel Grosu, Laurenţiu Vali Joghiu, Sergiu-Petrea Ivan-Condrache, Marius Neacşu, Ovidiu Gheorghe, Florin Catrinoi, Florinel Stratulat, Ciprian Musescu, Lia-Daniela Nicoară, Mariana-Mihaela Marin.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta cele două anunţuri de participare la licitaţiile organizate de Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02542 Focşani.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii