Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii din Constanța au dat peste 400 de amenzi. Ce nereguli au fost constatate

ro

30 Oct, 2020 16:45 1416 Marime text
  • Au fost executate peste 250 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“. 
  • Au mai fost executate zece misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete.
În perioada  23-30 octombrie a.c., peste 150 de jandarmi ai Grupării Mobile au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă, în municipiul Constanţa. Au fost executate peste 250 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
 
În această perioadă jandarmii au aplicat 405 sancţiuni contravenţionale, dintre care 288 avertismente scrise şi 117 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 22200 lei. Majoritatea sancțiunilor contavenționale au fost acordate pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19 în zonele aglomerate (gări, biserici și supermarketuri), dar și în mijloacele de transport(trenuri și autobuzele CT Bus) .
 
De asemenea, jandarmii grupării au constatat cinci fapte de natură penală, dintre care două în mod independent şi trei în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi cinci făptuitori.
 
Au mai fost executate zece misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete.
 
Recomandări:

Vă rugăm să purtati masca in spatii inchise pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile; Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța; Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!  Informați-vă doar din surse oficiale!, a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.


Sursa foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii