Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:33 05 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informare publică. S-a supărat primaru` pe noi. Știe Decebal Făgădău de asta? Știe cum să nu știe! Că doar la Primărie nu face fiecare ce vrea

ro

13 May, 2017 03:28 6794 Marime text
Puțin după miezul nopții, am primit pe contul meu de Facebook un mesaj în care se vedea sigla Primăriei Municipiului Constanța.

M-am uitat, așa într-o fugă, să văd despre ce este vorba, și atunci am văzut, și am înțeles, importanța mesajului pe care îl primisem.

Primăria municipiului Constanța, într-un demers, aproximativ, celor din Turcia, din timpul revoltelor de acum câteva luni și din China de ori câte ori este nevoie a blocat pentru utilizatori paginile sale de Facebook.

Mai clar: Primăria ne dă voie să ne uităm pe paginile sale de Facebook dar să nu scriem nimic.

Redăm integral Informarea publică, așa cum a fost postată pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Municipiului Constanța.  
 

”Primăria Municipiului Constanța anunță că, începând de astăzi, 12.05.2017, pagina de Facebook a municipalității nu va mai oferi posibilitatea vizitatorilor de a posta sesizări on-line și comentarii la postări.

Astfel, pagina de Facebook a Primăriei Constanța a fost limitată la publicarea de informații și vor fi păstrate paginile www.facebook.com/PrimariaConstanta și www.facebook.com/EvenimentePrimariaConstanta.

Cea de Sesizări și Răspunsuri Primăriei Constanța și cea a Poliției Locale Constanța vor fi închise.

Menționăm că sesizările și reclamațiile vor putea fi depuse în continuare pe site-ul Primăriei Constanța www.primaria-constanta.ro accesând serviciul  „Trimite sesizări on-line“, iar rezolvarea acestora poate fi urmărită accesând serviciul „Află unde este cererea ta“.

Răspunsurile la sesizările deja înregistrate pe paginile de Facebook vor putea fi urmărite și vizualizate pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța accesând serviciul „Află unde este cererea ta“.


Și acum ne întrebăm: primarul nostru știe de acest demers? Știe cum să nu știe, ne răspudem tot noi.

Pentru că nu înțelegem cum ar fi făcut, acolo, în primărie, cineva de capul lui așa ceva.

Sperăm să aflăm un răspuns de la cineva în acest sens deși nu prea avem multe speranțe.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii