Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGI O femeie din Statele Unite ale Americii, depistată ilegal, în Argeș. Polițiștii i-au dat amendă și decizie de returnare

ro

18 Oct, 2023 10:08 691 Marime text

Sursa foto: Poliția română Foto cu rol iustrativ




 
  • Poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Argeş au depistat,  o femeie din Statele Unite ale Americii, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de şedere. Pe numele acesteia a fost emisă decizie de returnare prin care este obligată să părăsească țara noastră în termen de 15 zile și sancționată contravențional cu amendă în valoare de 700 lei.
 
Potrivit Inspectoratului General pentru Imigrări, poliţiştii din cadrul Serviciul pentru Imigrări al Județului Argeş au desfăşurat, la data de 17 octombrie a.c., o acţiune ce a avut ca scop combaterea şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă.
 
Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse, a fost depistată o femeie de 36 de ani, din Statele Unite ale Americii, care nu mai îndeplinea condițiile șederii pe teritoriul României.
 

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de imigrări au stabilit că aceasta a intrat legal în România, în baza convențiilor internaționale prin care se desființează unilateral regimul de vize, iar la expirarea perioadei de ședere nu a părăsit teritoriul țării noastre”, declară polițiștii de la imigrări.

 
Ca urmare a celor constatate, polițiștii au emis pe numele acesteia decizie de returnare, prin care este obligată să părăsească țara în termen de 15 zile. Totodată, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 700 lei în conformitate cu prevederile O.U.G 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Citește și
Cetățean din Tadjikistan, depistat fără forme legale în Bistrița-Năsăud
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii