Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigacaloria rămâne una dintre cele mai mici din ţară Apometrele de apă caldă din Cernavodă, la verificat!

ro

07 Oct, 2013 00:00 1239 Marime text
Salariaţii SC Utilităţi Publice Cernavodă SRL au început campania de citiri la contoarele de apă caldă, conform perioadei de declarare a indexurilor. Acţiunea a demarat în data de 4 octombrie şi se va finaliza în ziua de 31 octombrie.
Locatarii sunt rugaţi să asigure prezenţa unei persoane la domiciliu în această perioadă, în vederea efectuării verificării, în conformitate cu prevederile articolului 38, aliniat 1, litera c din Legea 325/2006.
„Este acţiunea reprezentanţilor sectorului de termoficare Utilităţi Publice-Termie, care folosesc platforma noastră de informare şi serviciul nostru de informare pentru a-şi pune în practică procedurile. Campania o desfăşoară ei cu sprijinul nostru din punct de vedere al publicităţii şi al diseminării informaţiei în oraş”, a declarat primarul Gheorghe Hânsă. Edilul a precizat că şi în această iarnă cernavodenii vor plăti una dintre cele mai mici gigacalorii din ţară, de 91 lei cu tot cu TVA. Cu toate că gigacaloria are un preţ suportabil, primarul Gheorghe Hânsă a precizat că acest preţ va fi subvenţionat în această iarnă în cazul persoanele nevoiaşe. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii