Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contoare de apă montate gratuit SC RAJA SA a dat startul campaniei de verificare şi sigilare a apometrelor (galerie foto)

ro

04 Jun, 2015 00:00 2886 Marime text
SC RAJA SA a derulat, recent, o amplă acţiune de verificare a abonaţilor, indiferent de statutul juridic al acestora - gospodării individuale sau agenţi economici. În unele cazuri, în urma verificărilor efectuate la gospodăriile individuale, s-au găsit contoare blocate sau montate fără a fi respectate cerinţele tehnice, toate aceste aparate de măsură înregistrând eronat consumul de apă.
Ţinând cont de toate aceste aspecte, la nivelul SC RAJA SA s-a luat decizia demarării unei ample campanii de înlocuire a acestor apometre, campanie realizată din fonduri proprii.
 
Astfel, începând de ieri, echipe ale Corpului de Control, împreună cu inspectorii constatatori din cadrul SC RAJA SA Constanţa, au demarat acţiunea de verificare şi înlocuire a contoarelor de la nivelul gospodăriilor individuale, primii vizaţi fiind abonaţii persoane fizice. „Toate contoarele ce vor fi montate sunt de clasă de precizie C şi au buletin de verificare metrologică şi valabilitate pentru o perioadă de şapte ani“, precizează reprezentanţii SC RAJA SA. Pe lângă verificarea şi înlocuirea apometrelor, echipele mixte efectuează şi o sigilare a acestor aparate de măsură, cu sigilii înseriate, al căror număr unic va fi trecut în baza de date a consumatorilor. Acţiunea a fost demarată pe raza municipiului Constanţa, începând din zona Faleză Nord, pe străzile Zorelelor, Răchitaşi şi Tabla Buţii.
 
„Pentru derularea acestei campanii în bune condiţii, facem un apel către toţi abonaţii să ne asigure accesul la căminul de branşament şi să ne pună la dispoziţie toate informaţiile legate de reţeaua interioară a imobilelor aflate în proprietate“, este apelul pe care îl transmit reprezentanţii SC RAJA SA către consumatorii din Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii