Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:19 21 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Firea a transmis o adresă către Klaus Iohannis și către CSAT. Care este motivul (video)

ro

04 Mar, 2020 19:19 698 Marime text

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, transmite că a solicitat CSAT să analizeze poluarea înregistrată în București în noaptea de duminică spre luni.

„Vom solicita sprijinul tuturor autorităților statului, pentru că dreptul la sănătate și la un mediu curat, sănătos, sunt garantate de Constituție”, a spus Gabriela Firea.

„Am transmis o adresă către președintele României și către CSAT în care am descris ceea ce s-a întâmplat în București între 1 și 2 martie și am transmis solicitarea de a se analiza situația gravă din Municipul București în cadrul unei ședințe a CSAT”, a menționat ea.

„Au trecut trei zile de la accidentul ecologic din Capitală şi, din păcate, nici până în acest moment, populaţia nu a fost informată cu privire la cauza acestui accident ecologic, pentru că nu considerăm că a fost o întâmplare şi nici doar un incident - de aceea spun accident. Am văzut că tentaţia este aceea ca instituţia principală responsabilă din ţară cu protecţia mediului, şi anume Ministerul Mediului, încearcă să dea vină pe alte instituţii. E şi aceasta o politică, dar nu cred că rezolvă nimic”, a adăugat Gabriela Firea.Sursa foto-video: Facebook/ Gabriela Firea

Ti-a placut articolul?

Comentarii