Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furt la o locuință din Eforie Sud. Suspectul a fost reținut

ro

25 Feb, 2021 16:28 1508 Marime text
  • Reținut de polițiști după ce ar fi furat dintr-o locuință.
  • Bunurile sustrase au fost recuperate și predate părții vătămate.

La data de 24 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați de către un bărbat, de 36 de ani, cu privire la faptul că, în noaptea de 23/24 februarie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa din localitatea Eforie Sud, de unde ar fi sustras un televizor, un laptop, un joc și două console, precum și 5 pachete de cafea, mai multe produse cosmetice și o geacă de piele, prejudiciul fiind de aproximativ 6.000 de lei.

În urma cercetărilor, în scurt timp, polițiștii au identificat un bărbat, de 25 de ani, bănuit de comiterea faptei. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și predate părții vătămate.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, transmite IPJ Constanța.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii