Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Felicia Ovanesian este numită administrator în firma Lara Agricultura SRL

ro

01 Aug, 2023 18:00 3389 Marime text
  • S-a decis, așadar, revocarea lui Ovanesian Radu Virgil din funcţia de administrator și numirea Feliciei Nadina Ovanesian, în funcţia de administrator pe o perioadă de 49 de ani
 
Cea mai recentă hotărâre luată de conducerea societății Lara Agricultura - S.R.L s-a publicat pe 28 iulie 2023 în Monitorul Oficial al României. În companie, asociat este și fostul city manager al Constanței, avocata Felicia Nadina Ovanesian.
 
Mai precis, prin hotărârea luată pe 5 mai 2023, publicată așa cum pricezam în Monitorul Oficial al României, la adunarea generală a asociaților au participat asociații Ovanesian Felicia Nadina, Bejan Mihaela, Mars Collection SRL, cu sediul social în Constanţa, str. Grozeşti, legal reprezentată legal prin administrator Felicia Nadina Ovanesian.
 
S-a decis, așadar, revocarea lui Ovanesian Radu Virgil din funcţia de administrator și numirea Feliciei Nadina Ovanesian, în funcţia de administrator pe o perioadă de 49 de ani, cu puteri depline (prin acceptarea mandatului, administratorii îşi asumă răspunderea pentru îndeplinirea condiţiilor prevăzute la art. 6 din Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare).
 
Lara Agriculture SRL
 
Firma este înființată în anul 2003, conform platformei termene.ro. În anul 2022 a raportat doar o pierdere de 5.494 lei, fără angajați și fără cifră de afaceri. Conform codului CAEN, firma se ocupă de „Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase”. Sediul social este pe strada Grozești din Constanța
 
Ovanesian Felicia Nadina, Bejan Mihaela și Mars Collection SRL sunt asociați în firmă.
 
Felicia Nadina Ovanesian
 
Conform site-ului oficial al Baroului Constanța, Felicia Nadina Ovanesian a revenit în avocatură începând cu data de 13.04.2023. Amintim că Felicia Nadina Ovanesian a demisionat din funcția de city-manager al Primăriei municipiului Constanța la finele lunii martie 2023.
 
Amimtim că,  Felicia Nadina Ovanesian a demisionat din funcția de city-manager al Primăriei municipiului Constanța la data de 22 martie, printr-un email înregistrat în Registrul General al municipalității, în atenția primarului Vergil Chițac. Ovanesian coordona Direcţia de Urbanism, Servicii Publice și achizițiile. Pe parcursul celor doi ani a primit însă și mai multe atribuții punctuale de la primarul Chițac.

 
Înainte de a deveni city-manager, Ovanesian a deținut timp de trei luni funcția de consilier onorific al edilului Chițac.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Felicia Ovanesian - „Ați fost, am fost mințiți la modul cel mai lipsit de scrupule posibil”

UPDATE Incredibil! Dalele montate pe strada Ștefan cel Mare din Constanța sunt scoase după ce s-a constatat că ar fi fost puse greșit (GALERIE FOTO+VIDEO)

 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii