Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Incredibil! Dalele montate pe strada Ștefan cel Mare din Constanța sunt scoase după ce s-a constatat că ar fi fost puse greșit (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

12 May, 2023 08:38 4179 Marime text
Sursa foto: Facebook/Felicia OvanesianDalele de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța, montate recent sunt scoase după ce s-a constatat că au fost puse greșit. 

Fostul City Manager, Felicia Ovanesian a postat pe poagina sa ed Facebook o imagine în care dalele sunt scoase și pudse unele peste altele. 

La rândul lor, reprezentanții USR Constanța au fost în zonă și au constatat că într-adevăr dalele sunt îndepărtate. 

„Ceea ce se întâmplă acum pe strada Ştefan cel Mare este greu de imaginat!
Primarul Vergil Chiţac a dat ordin ca toate dalele montate să fie scoase şi înlocuite, după ce mai bine de doi ani de zile nici măcar nu s-a deranjat să verifice starea şi modul în care au fost efectuate lucrările.
Cu aroganţa şi infatuarea ce îl caracterizează, Vergil Chiţac a ignorat toate semnalele de alarmă şi observaţiile pertinete din venite din spaţiul public.
[‼️] Fondurile europene pentru aceste lucrări sunt la un pas de a fi pierdute, multe afaceri de pe Ştefan cel Mare au dispărut, iar altele sunt în pragul falimentului.“ - au precizat reprezentanții USR Constanța

UPDATE: După apariția pozelor în mediul online primarul Vergil Chițac a avut o reacție pe pagina sa de Facebook 

„Da, refacem pavajul pe Ștefan cel Mare.
Nu, nu plătim nimic în plus
Am cerut constructorului să refacă pavajul de granit de pe Ștefan cel Mare, pentru că altfel nu îi vom recepționa lucrarea, iar acesta a început deja intervenția.
Decizia am luat-o acum, pentru că a fost nevoie de timp în care să observăm comportamentul la utilizare al pavajului.
Foarte important de reținut este faptul că intervenția suplimentară este făcută pe cheltuiala constructorului. Constanța nu va cheltui niciun ban de la buget pentru acest lucru. Reamintesc faptul că întreg proiectul de pe Ștefan cel Mare este realizat cu fonduri europene.
Numai cine nu muncește nu greșeste, mai important este să nu persistăm în greșeală. Aveți încredere, va fi mai bine“ - a transmis primarul Vergil Chițac.




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii