Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Felicia Ovanesian, despre eventuala candidatură la Primăria Constanța!

ro

15 Dec, 2023 15:57 1145 Marime text
Felicia Ovanesian anunțaseră recent într-un comentariu pe pagina sa de Facebook că nu exlude o eventuală candidatură la Primăria Constanța.

Contactată telefonic, fostul city manager al municipiului Constanța a spus că a acumulat destulă experiență în această sferă să ofere un răspuns pozitiv. „Da, în câteva zile, cel mai probabil, voi anunța ce decizie am luat. De când am ieșit din Primăria Constanța, am spus că voi analiza o eventuală candidatură, iar acum cred că cel mai probabil răspunsul va fi da”, a spus Felicia Ovanesian. Întrebată dacă va candida din partea unei formațiuni politice, avocatul Felicia Ovanesian a spus că este exclus așa ceva. „Voi candida independent și numai independent”, a afirmat Ovanesian.
 

Felicia Nadina Ovanesian

 
Conform site-ului oficial al Baroului Constanța, Felicia Nadina Ovanesian a revenit în avocatură începând cu data de 13.04.2023. Amintim că Felicia Nadina Ovanesian a demisionat din funcția de city-manager al Primăriei municipiului Constanța la finele lunii martie 2023.
 
Amimtim că,  Felicia Nadina Ovanesian a demisionat din funcția de city-manager al Primăriei municipiului Constanța la data de 22 martie, printr-un email înregistrat în Registrul General al municipalității, în atenția primarului Vergil Chițac. Ovanesian coordona Direcţia de Urbanism, Servicii Publice și achizițiile. Pe parcursul celor doi ani a primit însă și mai multe atribuții punctuale de la primarul Chițac.

 
Înainte de a deveni city-manager, Ovanesian a deținut timp de trei luni funcția de consilier onorific al edilului Chițac.
 
Citește și

UPDATE Felicia Ovanesian l-a acționat în instanță pe Primarul Municipiului Constanța! „Pe vremea lui Făgădău primeam răspunsurile la cererile pe 544, dar la Chițac refuză de fiecare dată. Nu se poate așa ceva!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii