Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia avocatului Filişan, la zi mare

ro

08 Nov, 2012 01:41 7633 Marime text
Filisan_-_Catalin_Filisan_1.jpgNăscut în 1977, avocatul Cătălin Gabriel Filişan îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere şi pe cea de nume. La cei 35 de ani împliniţi azi, Cătălin Filişan s-a făcut cunoscut pe plan local şi nu numai, atât ca politician, cât şi ca avocat.

A fost consilier local din partea Partidului Democrat Liberal în urma alegerilor locale din anul 2008. După niciun an de mandat, mai precis pe 7 aprilie 2009, sărbătoritul zilei a hotărât să-şi dea demisia din Consiliul Local al Municipiului Constanţa şi să se dedice exclusiv avocaturii.

 Filisan_-_Catalin_Filisan_2.jpg

„Se pare că în politică nu există principii", a afirmat Filişan cu puţin timp înainte de a se retrage din Consiliul Local Constanţa. În ceea ce priveşte calitatea sa de avocat, Cătălin Filişan a intrat în Baroul Constanţa pe 1 decembrie 2000, fiind absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, şi poate pleda la instanţele de orice grad. De numele său se leagă cazuri celebre, este un avocat cunoscut, dar are şi o familie frumoasă. Totuşi, nu este singurul avocat din familie, soţia sa, Cristiana, împărţind aceeaşi pasiune profesională.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii