Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:38 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX şi-a deschis porţile pentru constănţeni (galerie foto)

ro

10 May, 2017 10:14 1925 Marime text
Astăzi, 10 mai, s-a deschis Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX, ajuns la ediţia cu numărul 70.
 
Aşadar, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), organizează, în perioada 10 – 14 mai, cea de a 70-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

TINIMTEX s-a bucurat de un real succes în rândul expozanţilor, dar şi al vizitatorilor. Organizarea acestui târg a reprezentat continuarea tradiţiei acţiunilor de contractare, ce aveau loc, anual, încă din anii ’70 - ’80 şi a fost organizat, începând cu anul 1991, de Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), în colaborare cu CCINA Constanţa, la Neptun şi la Eforie Nord.

În cadrul TINIMTEX, producătorii, care prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi și diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.

Colecţiile pentru vara anului 2017, ale producătorilor români, aduc cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean, cât şi sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu.

Ediția din luna mai a târgului TINIMTEX se remarcă mai ales prin multitudinea toaletelor de baluri de absolvire a claselor a VIII-a și a XII-a.

TINIMTEX va fi structurat astfel:
  • Pavilion Expozițional parter  - îmbrăcăminte adulți
  • Pavilion Expozițional etaj - îmbrăcăminte adulți și copii, lenjerie, home&deco, accesorii
  • Centrul de Afaceri Eurolitoral – încălțăminte, marochinărie, îmbrăcăminte din piele și blană, accesorii.
 
Program de vizitare:
  • În perioada 10 – 13 mai: 10.00 - 20.00;
  • Duminică, 14 mai: 10.00 - 16.00.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii