Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doua noi statii Litro pe A2

ro

04 Nov, 2009 01:04 2286 Marime text
cap_1.jpgRompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, a inaugurat pe Autostrada Soarelui două noi staţii de alimentare sub brandul Litro, la kilometrul 88.

Valoarea totală a investiţiei s-a ridicat la aproximativ 6 milioane USD. Astfel, împreună cu primele două benzinării de pe A2 (de la kilometrul 139), deschise la sfârşitul lunii august, investiţia totală în noile staţii de alimentare Litro se ridică în acest moment la 13 milioane USD.

Noile staţii Litro de la kilometrul 88 sunt prevăzute cu dotări moderne, printre care putem enumera echipamente de reducere a consumului de energie şi a emisiilor de vapori de combustibil în atmosferă, precum şi aditivi pentru reducerea emisiilor de noxe. În plus, benzinăriile au acelaşi design avangardist care se regăseşte şi la cele două staţii deschise la finele lunii august sub acelaşi brand. Mai mult, clienţilor care vor să fie permanent conectaţi la surse de informaţie, Litro le oferă servicii de Internet wireless, cu acces nelimitat, în orice perioadă a zilei.

Noile staţii au la bază un concept dezvoltat de compania Saffron, una din cele mai importante companii internaţionale de branding, iar implementarea proiectului a fost realizată de Rominserv, antreprenorul general al Grupului Rompetrol.

{mos_ri:Rompetrol Downstream} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii