Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în PRO România! Bărbatul înecat la Olimp, membru de partid

ro

31 Aug, 2019 20:21 2979 Marime text
În urma tragediei din stațiunea Olimp, unde un membru al PRO România s-a înecat astăzi, după ce a salvat doi copii.

Prin urmare, partidul anunță anularea lucrărilor Școlii de vară ediția 2019, respectiv a evenimentelor programate pentru duminică, 1 septembrie 2019. 

Echipă PRO România este alături de familia încercată și roagă reprezentanții presei să respecte dreptul la intimitate al acesteia.

Suntem toti socati si devastati din cauza tragediei care a avut loc azi la Olimp / suntem alaturi de familia si prietenii colegului nostru cu adevarat erou - care azi si-a sacrificat viata pentru a salva doi copii ( nu erau copiii sai nici macar nu ii cunostea - pur si simplu i-a vazut in pericol si, alaturi de Octavian , un alt coleg al nostru la fel de curajos, le-a sarit in ajutor)!

Am anulat imediat toate evenimentele pe care le mai aveam programate in cadrul Scolii de Vara a tinerilor ProRomania / ne dorim ca Dumnezeu sa il primeasca pe colegul nostru erou - si noi toti sa invatam ce este bun din sacrificiul lui!
Dumnezeu sa il odihneasca!, a scris Victor Ponta pe pagina lui de Facebook

Citește și: Alertă la ISU A intrat în mare după copiii aflați în pericol de înec, la Olimp, și nu a mai ieșit (galerie foto+video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii