Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:29 30 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța Campania Time to Move 2020. Tinerii sunt invitați să creeze un design pentru campanie.

ro

19 Oct, 2020 13:49 775 Marime text
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, în calitate de punct local de informare EURODESK ROMÂNIA și membra a acestei rețele organizeaza în luna octombrie diferite activități de informare, multiplicare și diseminare în cadrul campaniei TIME TO MOVE 2020.
 
Campania TIME TO MOVE 2020, se desfașoara concomitent în toate statele membre UE, în luna octombrie, oferind informații cu privire la oportunități existente în rețeaua EURODESK, oportunități legate de educație – burse, studiu, stagii; informatii cu privire la programele de finanțare ERASMUS+ și CORPUL EUROPEAN DE SOLIDARITATE, concursuri pe diferite teme și nu numai.
 
Anul acesta, Eurodesk România invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 13 și 30 de ani, să participe la concurs, să creeze designul unui tricou cu tema Time to Move.
         
Pentru design, tinerii pot alege o fotografie, pot crea o ilustrație digitală, pot desena pe hârtie, pot folosi doar un text sau pot alege orice altă tehnică.

 Categorii de participare:
a. Concurenți cu vârsta cuprinsă între 13 și 19 ani;
b. Concurenți cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 ani.
În total vor fi 8 câștigători:
- Eurodesk va alege doi câștigători principali pentru fiecare categorie;
- Eurodesk va alege 5 concurenți cu designuri remarcabile;
- un concurent selectat din primii zece care au primit cele mai multe voturi din partea publicului pentru lucrările lor.
 

Premii
- Primele locuri – un abonament Skillshare Premium pentru un an și o tabletă Wacom Intuos S;
- 5 concurenți cu designuri remarcabile – rucsac Eastpak;
- Câștigătorul votului publicului - un abonament Skillshare Premium pentru 6 luni și o tabletă Wacom Intuos S.
 
           
În Constanța, sesiunile de informare, vor fi organizate cu sprijinul Fundației Giovanni Bosco, Centrului de Tineret CORBU din localitatea Corbu, Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Județul Constanța; ONG Together Everyone Achieves More și Asociația Grupurilor Locale de Tineret.

Țări eligibile:  Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia de Nord, Malta, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii