Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din Sibiu la Constanța, românii au decis - iată topul celor mai îndrăgite șeminee PEFOC din țară!

ro

11 Aug, 2022 00:00 1157 Marime text
 
Cauți o soba pe lemne cu aspect rustic sau un șemineu cu design fermecător, dar la prețuri corecte, fără intermediari, costuri ascunse sau oferte cu steluță? Meșterii sibieni de la PEFOC cu sediul la Sibiu și parteneri oficiali în întreaga țară, au reușit să stabilească, în funcție de preferințele de cumpărare, un TOP 3 al celor mai îndrăgite focare de șemineu de câtre românii din întreaga țară, de la Sibiu și până la Constanța - clienți multumiți cu adevărat de soluții termice de calitate, în condiții de transparență totală!
 
Așadar, modelele preferate din rândul focarelor de șemineu confecționate din fontă sunt recomandate de către specialiștii sibieni care, pe lângă șeminee, vă oferă din stoc propriu, un întreg univers fascinant al termicelor alternative, precum: sobe rustice sau moderne, încălzitoare de terasă, șeminee decorative electrice sau cu bioetanol, modele premium de burlan soba, coșuri de fum profesionale sau grătare de grădină zidite, care arată pur și simplu fermecător în orice curte sau bucătărie de vară!
 
Focarul de șemineu Z160
Este un model care a urcat repede în fruntea clasamentului, datorită raportului foarte bun calitate/preț/putere. Meseriașii îl recomandă ca fiind robust și capabil să dezvolte o putere impresionantă de până la 16KW, și mai ales la un preț pe care oricine și-l poate permite. În plus, are avantajul de a obține căldura maximă datorită lamelelor radiante din fontă amplasate cu densitate foarte mare, pe toți pereții exteriori ai focarului.
 
Focarul de șemineu OH180
Pe locul 2 în preferințele clienților, acest model de focar și-a câștigat simpatia în primul rând prin puterea nominală mare pe care o poate dezvolta (18 Kw, cu posibilitate de a ajunge la 23 kw), a randamentului crescut, cât și datorită deschiderii generoase de circa 74 cm (o deschidere considerată mare pentru un focar din fontă). Atât calitatea, cât și cantitatea de fontă folosită, asigură o durată lungă de viață.
 
Acest focar cu design versatil începând încă de la usa semineu, poate fi utilizat pentru realizarea oricărui model în stil clasic, rustic, contemporan sau modern. Grație puterii superioare generate, focarul OH180 este perfect pentru construirea unui ansamblu de șemineu de tip centrală, potrivit să încălzească întreaga locuință la fel de eficient precum o centrală clasică pe gaz.
 
Focarul de șemineu Heltau
Remarcându-se prin eleganță și liniile moderne, modelul Heltau se plasează pe locul 3 datorită dotării cu sticlă pe 2 laturi (față + stânga sau dreapta). Este preferat în mod special pentru prețul foarte competitiv pe care îl are și aspectul modern pe care îl va oferi construcției șemineului în varianta finală. Acesta beneficiază de o ardere completă a particulelor de combustibil, datorită deflectorului din fontă, amplasat în conul focarului ce are rolul de a extinde traseul fumului spre evacuare.
 
Dar veștile bune nu se opresc aici! Dacă te-ai decis pentru unul dintre cele 3 modele sau oricare alt focar disponibil pe site-ul oficial www.pefoc.ro, vei primi consultanță și transport gratuit, în maximum 48 ore de la confirmarea comenzii, garanție de calitate și siguranța lucrului făcut cu pasiune de către o echipă de meșteri care, și-a impus scopul de a oferi căldura focului pe lemne, în fiecare casă de om gospodar din România!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii