Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profită de ultimele weekenduri cu soare și încinge un grătar alături de prieteni pe un grill American 100% autentic!

ro

23 Sep, 2022 13:13 1567 Marime text

 
Când ne referim la gama de grătare pe gaz marca Weber și nu numai, oferta meșterilor Pefoc este una dintre cele mai vaste de pe piața gătitului în aer liber.
Obișnuiți cu peste 20 de ani de experiență în industria șemineelor de calitate premium, de această dată, profesioniștii cu sediul central la Sibiu și parteneri oficiali în întreaga țară, ne propun diferite grill-uri ideale pentru picnicuri în familie, grătare pe cărbuni, modele de cuptor pizza, grătare electrice sau alte dispozitive concepute pentru bucătarii care preferă gătitul outdoor. 
 
Așa că, profită de ultimele weekenduri cu soare și încinge un grătar alături de prieteni pe un grill american 100% autentic!
Du experiența gătitului la un alt nivel cu ajutorul dispozitivelor ce ofera un standard nemaiîntâlnit de calitate și inovație, la prețuri accesibile și transport asigurat pe întreg teritoriul țării! 
 
Cu noile grătare Weber pe gaz pregătește-te pentru preparate suculente și delicioase.
Așadar, alege modelul ideal pentru tine și familia ta, din selecția deosebită de grătare pe gaz, disponibile în oferta PEFOC:
 

Grătarul pe gaz WEBER Q1000

Fă cunoștință cu modelul de gratar pe gaz Weber Q1000! Acesta este cel mai mic grătar mobil cu gaz din gamă, dar care te va surprinde cu funcționalitățile la fel de ridicate ca în cazul modelelor de dimensiuni mai mari. Formatul și greutatea sa, dar și modul de funcționare cu cartuș de gaz sau adaptat la butelie de gaz, îl transformă într-un dispozitiv ideal pentru concedii, drumeții sau alte tipuri de evenimente restrânse în familie! 
 

Grătarul pe gaz WEBER Q2000

Versiunea mai mare a modelului Q1000, Weber Q2000, poate atinge temperaturi extrem de ridicate, structura grill-ului fiind compusă din 2 piese porțelanate ce contribuie la eficiența ridicată și utilizarea confortabilă. De asemenea, căldura este reținută și redată în mod uniform pe întreaga suprafață a alimentelor, atunci când este utilizat cu capacul închis.
 

Grătarul pe gaz SPIRIT CLASSIC E-210

Făcând parte din familia grătarelor pe gaz din noua generație, modelul Spirit Classic E-210 este un veritabil arzător cu flacără continuă și o mulțime de dotări suplimentare! Este prevăzut cu 2 arzătoare cu posibilitate de reglare individuală și fără trepte, astfel, acest dispozitiv poate funcționa și ca un cuptor exterior cu funcție de circulare a aerului, putând fi accesorizat cu o butelie de gaz de 5 kg! Prezintă mese laterale rabatabile care facilitează utilizarea, putând fi amplasat cu ușurință, pe balcon sau terasă. 
 

Grătarul pe gaz portabil Weber GO-ANYWHERE

Meșterii Pefoc ne oferă și o variantă perfect portabilă de grătar pe gaz și anume, modelul Weber Go-Anywhere, ideal pentru camping sau picnic.
Acesta funcționează pe bază de cartuș cu gaz de 445 gr, asigurând o autonomie de pâna la 5 ore de funcționare continuă!
Propune un mod facil de transport, de manevrat sau utilizat, fiind ideal pentru momentele în care îți dorești să te bucuri de preparate delicioase în aer liber, departe de agitația orașului. 
 
Așadar, dacă ești în căutarea unui grătar la un preț avantajos ce poate fi utilizat cu ușurință și într-un mod sigur, pe lângă gama de grill-uri profesionale Weber pe gaz, disponibile pe site-ul www.pefoc.ro, meșterii sibieni îți oferă și alte opțiuni cu proprietăți inovative! 
 
Poți alege dintr-o largă varietate de grătare electrice, grătare pe gaz sau pe cărbuni, grătare economice sau modele premium de gratar de gradina, alături de cuptoare zidite din cărămidă, perfecte pentru preparea pizzei, a pâinii de casă sau a altor preparate culinare pretabile pentru gătitul în cuptor.
Bucură-te de un festin culinar cu mâncăruri care își păstrează aromele delicioase, comandând un produs de calitate superioară și cu transport asigurat pe întreg teritoriul României, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii