Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:34 24 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Renumitele șeminee PEFOC aduc celor din Constanța, căldura și confortul absolut!

ro

15 Nov, 2021 08:30 459 Marime text
 
 
Construcția unui semineu pe lemne, a unei sobe sau centrale pe lemne, pe lângă un dispozitiv de încălzire performant, presupune și expertiza unei echipe de meseriași profesioniști, hornari autorizați sau profesioniști cu experiență dovedită în domeniu, care să îți furnizeze servicii de calitate, sigure și mai ales, durabile. Indiferent de tipul sau componentele care intră în structura soluției alternative de încălzire trebuie să vă asigurați că acestea sunt performante, sigure și de calitate verificată.
 
Construcția șemineelor și instalarea coșurilor de fum trebuie făcută cu responsabilitate și în deplină siguranță pentru integritatea locuinței și sănătatea familiei tale. În caz contrar, te vei pune în situația inutilă de a risca pierderea bunurilor tale, și în cele mai negre scenarii, chiar viața persoanelor dragi. Tocmai de aceea, specialiștii sibieni de la PEFOC, companie cu renume și peste 20 ani de experiență în comercializarea și montajul profesional al soluțiilor de încălzire neconvențională, ne  recomandă să nu facem compromisuri atunci când vine vorba de calitatea sursei termice, a coșurilor de fum și a serviciilor de montaj.
 
Începând de la vechea și simplista sobă pe lemne, universul soluțiilor alternative a evoluat constant de-a lungul vremii, căpătând proporții fascinante care promit o sumedenie de beneficii, atât funcționale, cât și estetice, inclusiv când ne referim la modelele de semineu electric sau cele decorative pe bază de combustibil bio.
 
Atenție la cine apelați - nu toți meseriașii sunt de încredere sau profesioniști. Echipa de meșteri calificați și cu experiență PEFOC, alături de partenerii de încredere din întreaga țară, vă vor oferi servicii prompte și de calitate superioară. Așadar, indiferent de județul în care vă aflați, vă veți putea bucura de produse și servicii cu adevărat profesionale.
 
Pentru cei mai pretențioși, echipa de meseriași se ocupă și de construcția și instalarea șemineelor pe gaz, care se bucură în ultima perioadă, de o popularitate în continuă creștere printre clienți. Cu reglaj prin telecomandă, aceste modele nu necesită curățare, însă implică o responsabilitate mare în etapele de montaj, astfel, vei avea nevoie de ajutor profesionist pentru montajul și punerea în funcțiune, fără nici un fel de risc.
 
Reușita lucrărilor de construcție este garantată de finisajele realizate cu materiale premium: plăci din silicat de calciu, plăci de vermiculită, adezivi și mortare refractare termorezistente și ignifuge - dedicate special sistemului termic și procesului de izolare și finalizare a construcțiilor, în condiții optime de siguranță și funcționalitate.
 
Alegerea, instalarea și punerea în funcțiune a unui focar de semineu necesită așadar, întregul suport și expertiza unor profesioniști desăvârșiți, precum sunt și cei care formează echipa PEFOC. Aceștia beneficiază de toate calificările și experiența necesare domeniului termic, fiind instruiți periodic la traininguri și cursuri de specialitate susținute, atât în țară, cât și în țări cu o tradiție recunoscută precum, Germania, Cehia sau Polonia.
 

Sub sloganul „Noi facem tot, tu pui pe foc!“, firma sibiană este printre singurele companii de specialitate din România, capabile să furnizeze din stocul propriu, produse și materiale specifice universului termic. Începând de la șemineul tradițional și până la cel mai accesibil focar electric, calitatea produselor este superioară majorității ofertei disponibile pe piața de profil din România. În plus, echipele de montaj profesional PEFOC sunt disponibile oriunde în țară, deplasându-se acolo unde este nevoie sau punând în contact clientul, cu alte echipe de parteneri sau colaboratori locali de încredere.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii