Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casele din Constanța sunt readuse la viață cu un concept modern de șemineu compact

ro

18 Oct, 2022 10:26 2386 Marime text


 
 
 
Orice șemineu vechi poate fi modernizat și redecorat pentru a-ți oferi confortul dorit, dar și pentru a se re-integra în stilul de amenajare al locuinței tale.
Astfel, dacă ai un șemineu pe lemne care necesită o transformare totală, meșterii sibieni de la Pefoc ne propun un focar modern și compact, de tip casetă.
 
Denumirea acestei categorii de focare provine de la forma lor complet dreptunghiulară, similare unei casete. Cu un design compact, acestea sunt ideale pentru proiectele de șeminee moderne, minimaliste sau tradiționale.
 
Aceste focare nu au picioare de susținere și pot fi încastrate sub forma unui semineu pe colt într-un perete din living sau în orice altă încăpere din casă cu spațiu generos. În plus, folosind un focar de șemineu compact și cu o greutate redusă, construcția șemineului va necesita mai puține materiale și, în final, costuri mai mici.
 
Șemineul tip casetă s-a născut din dorința clienților care dețineau deja un șemineu pe lemne, dar care aveau nevoie de un up-grade în materie de stil și performanță. Specialiștii îl recomandă pentru modernizarea șemineelor deschise, care, deși au o arhitectură deosebită, nu oferă aceeași eficiență. Totodată, acestea au un consum mare de lemne și pot degaja fum în interiorul încăperii.
 
Astfel, pe lângă avantajele de ordin estetic, focarele din această categorie îți vor transforma șemineul într-un sistem de încălzire cu o funcționalitate superioară, o durată de viață îndelungată și costuri de întreținere mai mici. Noul șemineu va avea dimensiuni mai mici, un cos de fum ceramic mai puțin proeminent, va necesita o cantitate redusă de combustibil, nu va mai degaja fum în locuință și va atrage toate privirile datorită unui design modern și atrăgător.
 
În contextul schimbărilor climatice și prețului tot mai crescut la gaze și energie, interesul românilor și cererea pentru astfel de soluții termice alternative, a crescut semnificativ în ultimii ani. Dovadă stau numeroasele solicitări ale clienților care se orientează către salvarea vechilor șeminee și achiziționarea unui model nou de focar, conform cu noile standarde de consum inteligent și econom.
 
În acest fel scade consumul de resurse și energie, iar amprenta de carbon este redusă considerabil. De asemenea, clientul nu trebuie să renunțe la momentele frumoase petrecute la gura vechiului șemineu, având posibilitatea de a-și crea noi amintiri alături de familie și prieteni.
 
Astfel, dacă îți dorești o soluție alternativă de încălzire, această gamă de focare pentru șeminee este ideală. Îmbunătățite permanent de producători, focarele de tip casetă au crescut în popularitate printre clienții care doresc o schimbare și vor un șemineu cu o masă totală redusă și un preț final de achiziție mai avantajos.
 
Specialiștii sibieni te vor ajuta să te bucuri de momente de relaxare în condiții optime de siguranță și confort. In magazinul on-line www.pefoc.ro ai posibilitatea de a vedea si comanda o gamă variată de șeminee, sobe pe lemne, focare, modele elegante de semineu electric living, coșuri de fum și accesorii destinate domeniului termic.
 
Produsele sunt potrivite atât pentru proiectele de recondiționare a șemineelor vechi, cât și pentru pentru construcțiile noi. Așadar, orice idee poate deveni realitate dacă beneficiezi de suportul unei echipe de profesioniști cu peste 20 de ani de experiență pe piața din România!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii