Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei din Constanța față în față cu avantajele financiare ale încălzirii la soba tip șemineu

ro

10 Aug, 2022 12:28 1615 Marime text
 
 
Tot mai mulți clienți din Constanța și împrejurimi au ocazia să aprecieze atmosfera inedită, dar și căldura inconfundabilă a sobelor tip șemineu cu cos fum exterior, oferite de către meșterii sibieni de la PEFOC! Odată cu trecerea timpului, încălzirea cu ajutorul sobelor a reprezentat o soluție la ordinea zilei.
 
Astăzi, după o adevărată revoluție tehnologică a producătorilor de soluții termice, clienții redescoperă noua gamă de sobe tip șemineu întâlnită în casele românilor de pretutindeni, pregătiți pentru iernile geroase, dar care caută și acel farmec al design-ului rustic sau exclusivist.
 
Întreaga ofertă de sobe din stocul profesioniștilor de la PEFOC, firmă sibiană recunoscută pentru calitatea produselor și serviciilor dedicate universului termic neconvențional, beneficiază de un design minimalist, se comportă ireproșabil și costă mai putin decat un semineu clasic, aspecte atât de apreciate de către tot mai mulți români.
 
Așadar, în rândurile următoare îți prezentăm două dintre cele mai populare modele de sobe rustice pe lemne, împreună cu caracteristicile tehnice și particularitățile acestora, pentru ca tu să fii perfect informat înainte de a te hotărî să achiziționezi pentru căminul tău, un astfel de dispozitiv termic.
 
Wektor Crem
Este o sobă pe lemne, căptușită la interior cu șamotă iar în exterior, îmbrăcată cu cahle decorative din teracotă albă sau neagră. Este un model minimalist, instalarea acesteia fiind deosebit de facilă și rapidă în orice locuință. Începând de la grila ventilatie și până la corpul sobei, finisajul este clasic cu influențe moderne, reușind să îmbine stilul rustic cu cel contemporan. Pereții exteriori ai camerei de ardere sunt fabricați din oțel refractar de înaltă calitate cu o compoziție ridicată de carbon pentru o rezistență mare la temperaturi înalte.
 
Astfel, se realizează și un schimb termic mai eficient, mulțumită deflectorului amplasat în partea superioară a camerei de ardere. La fel ca majoritatea modelelor premium PEFOC și această sobă este confecționată doar din materiale de cea mai înaltă calitate, beneficiind de garanție 5 ani, randament crescut și durabilitate crescută în timp.
 
Modelul BK - 8kw
Sora mai mare a modelului prezentat mai devreme, BK este o sobă prevăzută cu modele cu cahle din teracotă, ce oferă o vizibilitate amplă asupra flăcării, fiind modele tradiționale de sobe pe lemne, ideale pentru case cu design clasic, rustic sau chiar modern, cabane la munte sau case de vacanță. Soba de teracotă BK-8kw este căptușită la interior cu un material special, denumit șamotă, pentru a menține sticla cât mai curată în timpul arderii.
 
Soba poate fi racordată la admisia de aer din exterior pentru a nu consuma oxigenul din casă și pentru a asigura o absorbție mai bună. Extrem de eficientă, fiind capabilă să încălzească cu ușurință o încăpere medie din punct de vedere al suprafeței, acest model de sobă rustică este disponibilă în două nuanțe: negru și alb, potrivindu-se de minune oricărui stil de locuință, indiferent că vorbim despre o poveste arhitecturală în stil clasic, vintage sau chiar modern.
 
Așadar, dacă te-ai decis, dar nu ești hotărât ce model de sobă ți se potrivește, accesează gama completă de pe site-ul oficial www.pefoc.ro! Aici poți găsi aproape orice tip de dispozitiv termic. Începând de la sobe, șeminee pe lemne, pe peleți, șeminee pe gaz, modele de semineu electric incorporabil și până la accesorii și materiale specializate, lasă-te pe mâna adevăraților profesioniști și bucură-te de căldura și confortul termic la un nivel superior!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii