Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:30 07 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperă noua gamă de șeminee decorative cu beneficii terapeutice!

ro

15 Nov, 2022 11:33 630 Marime text


 
 
Dacă îți doresti un produs premium la cele mai înalte standarde de siguranță și confort, prietenii noștri de la PEFOC, pe lângă o gamă completă de șeminee tradiționale care funcționează pe lemne, cărbuni sau peleți, termoseminee sau sobe rustice ori cu design minimalist, îți oferă și o paletă diversificată de șeminee decorative, cunoscute și sub denumirea populară de “șeminee false”.
 
Cu ajutorul lor vei afla că și cei care nu locuiesc la casă și dețin un apartament la bloc, au posibilitatea să trăiască experiența unui șemineu veritabil la costuri mult mai mici, fără nevoia utilizării unui coș de fum. Așadar, dacă vrei un șemineu ieftin, dar în acelasi timp calitativ, amplasat pe colț sau construit în rigips, îți propunem câteva soluții alternative: bioșemineul, șemineul electric sau șemineul pe gaz.
 
Și pentru că trăim vremuri în care nu ne mai permitem să tratăm cu superficialitate latura ecologică a acțiunilor noastre, în acest articol vom prezenta pe scurt, principalele caracteristici și avantaje care vin la pachet cu un bioșemineu de calitate superioară.
 
Așa cum ne-am dat seama încă din denumirea lui, un bioșemineu funcționează pe bază de  biocombustibil. Bioetanolul este o substanță non-toxică, care nu afectează sănătatea omului sau a mediului înconjurător. Calitatea superioară a manoperei, siguranța, designul contemporan și ușurința utilizării, reprezintă doar câteva avantaje ale acestui tip de semineu decorativ. Ușor de montat și întreținut, șemineul fals este disponibil în oferta profesioniștilor de la Pefoc într-o varietate generoasă de forme și dimensiuni, dintre care amintim bioșemineele de perete, bioșemineele mobile sau cele incorporabile (de tip portal).
 
Bioșemineul este prieten cu mediul înconjurător
Șemineul cu biocarburant emite căldură, aburi și cantități neglijabile de dioxid de carbon, similare cu cele ale aerului pe care îl expirăm. Bio-combustibilul conține numai produse de origine naturală și se bucură de aprobare europeană NIH.
 
Are grijă de sănătatea noastră
Un șemineu cu biocombustibil îmbunătățește umiditatea aerului în interior și este potrivit pentru aromaterapie, care prezintă o mulțime de avantaje pentru sănătate: imbunătățește concentrarea, reîmprospăteaza aerul din încăpere ca o alternativă naturală la odorizantele chimice, oxigenează creierul și se bucură de o serie întreagă de alte beneficii terapeutice.

 
Încălzește-te natural
100% din căldură produsă în procesul de ardere al biocombustibilului este emisa în interiorul încăperii în care este amplasat șemineul, astfel încât acesta poate fi utilizat și ca sursă suplimentară de căldură în spațiile mici.
 
Te bucuri de un design atractiv
Șemineele cu bio-combustibil vă permit să vă bucurați de frumusețea flăcării naturale în orice spațiu, de la apartamente până la case, grădini, terase, hoteluri și restaurante. Datorită caracterului lor decorativ versatil, bioșemineele se bucură de design-uri atractive și sunt disponibile într-o multitudine de forme și dimensiuni. Și pentru a spori farmecul, acestuia i se poate adăuga inclusiv un modul cu sunet, pentru ca senzația de lemne care ard pe foc să fie pe deplin autentică și din punct de vedere auditiv.
 
Calitate și siguranță garantate
Certificate TUV, bioșemineele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și respectă standardele Europene. Șemineele cu biocarburant sunt fabricate din oțel de 1,5 mm și li se aplica un strat cu pulbere de cea mai bună calitate. Rezervorul de combustibil este fabricat din oțel inoxidabil gros, care împiedică deformările cauzate de expunerea constantă la temperaturi înalte.
 
În plus, meșterii sibieni ți-au pregătit și o gamă diversă de accesorii sau modele de vatra de foc, alături de un univers complet de elemente decorative. Disponibile și la comandă on-line pe site-ul oficial www.pefoc.ro, aceste elemente vin să completeze designul încăperii și cadrul în care va fi amplasat orice tip de șemineu.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii