Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei din Constanța descoperă șemineul decorativ la prețuri incredibil de mici!

ro

03 Nov, 2021 12:02 1622 Marime text


Uite că am ajuns în 2021 și din păcate, contextul în care încă ne aflăm cu toții, ne limitează să ne petrecem o bună bucată din timpul nostru liber, acasă. Pentru mulți dintre noi, inclusiv jobul s-a mutat acasă, iar copiii s-au obișnuit deja cu ideea școlii on-line din sufragerie. Așadar, hai să nu ne demoralizăm prea tare și mai bine să găsim soluții care să reușească să ne facă momentele petrecute acasă, mult mai agreabile.

Pentru asta, specialiștii sibieni cu peste două decenii de activitate în industria termicelor premium de la PEFOC, ne propun o gamă accesibilă și spectaculoasă de șeminee electrice, perfecte într-un apartament de la bloc. Datorită designului, tehnologiilor avansate, dar și al prețului accesibil, acestea pot transforma un spațiu de mici dimensiuni, într-un colț idilic care să împrumute din magia unui semineu pe lemne adevărat.

Deși universul șemineelor decorative se împarte pe mai multe categorii, în acest articol ne vom concentra asupra șemineului electric și a bioșemineului - o soluție inedită care funcționează cu un tip special de combustibil numit bioethanol.

Așa cum spuneam, bioșemineele sau șemineele bio funcționează pe bază de bioethanol, nu au nevoie de coș de fum și nici nu emană miros, arzând cu flacără curată. Acestea vin în mai multe forme și modele, putând fi integrate sau atașate direct pe perete. Bioșemineele pot fi fixe sau mobile: cele fixe putând fi montate în orice încăpere a casei, pornind de la living și până la birou sau bibliotecă, în timp ce variantele mobile pot fi așezate în orice colț al locuinței, în funcție de dimensiuni și spațiul disponibil, începând de la birou și până la terasa din grădină.

Un semineu electric este o veritabilă piesă de mobilier din lemn masiv cu rol decorativ, care se bucură de tehnologia 3D LED - inovație responsabilă pentru reproducerea fidelă a focului natural, acționată prin telecomandă. Deși nu au capacități de încălzire comparabile cu cele ale soluțiilor pe lemne, totuși, un astfel de dispozitiv, îți va permite să încălzești o cameră de până la 37mp grație unei aeroterme speciale, cu rol de propagare a aerului cald.

Evident, un aspect important se referă la siguranța familiilor cu copii mici, situație în care un bioșemineu ce funcționează cu flacără aprinsă reprezintă un risc mai mare, spre deosebire de varianta unui șemineu electric la care, auto-aprinderea accidentală este exclusă din start. Totuși, dezavantajul unui șemineu electric este redat tocmai de dependența acestuia la sursa de energie electrică din casă, neexistând varianta comutării “pe lemne”, în cazul unei pene de curent.

În ambele situații însă, designul și versatilitatea sunt aspecte care fac diferența. Atât varianta electrică, cât și modelul de semineu decorativ cu bioetanol, pot fi amplasate practic oriunde – la casă sau la apartament, într-o sală de conferințe sau pe terasa unui restaurant cochet.

Așadar, intră chiar astăzi pe site-ul pefoc.ro, casa virtuală a peste 9000 de produse și accesorii dedicate universului termic premium! Aici te așteaptă o echipă cu peste 20 de ani de experiență, petrecuți cu succes în industria comercializării și montajului profesional al tuturor tipurilor de focare de șeminee pe lemne, pe gaz, GPL sau peleți, alături de servicii de consultanță specializată și transport gratuit, oriunde în România.

Meșterii cu sediul central la Sibiu și parteneri oficiali în întreaga țară, devin alegerea perfectă dacă dorești să-ți amenajezi spațiul locuinței tale, într-un loc care să surpindă prin eleganță și confort caloric, la costuri accesbile pentru fiecare buzunar!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii