Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Reținut pentru trafic de droguri de mare risc și deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu fără drept

ro

18 May, 2020 11:51 1839 Marime text

La data de 17.05.2020, procurorii  Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu fără drept, punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, a locuinţei în vederea consumului ilicit de droguri şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanțe psihoactive.  

În cauză s-a reținut faptul că, inculpatul, alături de alte persoane din anturajul său, desfășura activități pe linia traficului de droguri de mare risc, respectiv cocaină.

La data de 17.05.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Dâmbovița împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Dâmbovița au efectuat un număr de 8 percheziții domiciliare, pe raza orașului Titu și a localităților Potlogi, Costeștii din Vale, Slobozia Moară și Lungulețu, în urma cărora au fost ridicate substanțe pulverulente susceptibile a fi cocaină, instrumente folosite la porționatul și consumul de droguri, 7 telefoane mobile, 50 de carduri blank și sumele de 10.444 de lei și 400 de euro.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Dâmbovița cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Ploiești și al lucrătorilor de poliție din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița.

Se face precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa foto: Poliția Română-DIICOT 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii