Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decebal Făgădău „Trebuie să privim cu realism și cu pragmatism spre bătăliile electorale ce ne așteaptă“

ro

28 May, 2020 19:22 2017 Marime text
  • În aceste momente, la postul Romania TV, primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău vorbește despre alegerile locale și parlamentare.

 
Trebuie să privim cu realism și cu pragmatism  spre bătăliile electorale ce ne așteaptă.
 
Uitam parcă de criza covid și criza economică ce va veni și discutăm de alegeri care nu stim când vor fi, și de alianțe.
 
În mod evident, e nevoie de o contrabalansare  a celor doi poli: centru dreapta cu centru stânga și sunt convims că se vor găsi lideri întelepți care să se așeze la masă și să discute politică în cele din urmă.
 
Vă spun sincer că ma simt mult mai apropiat de agenda pe care o văd pe stradă. Nu pot să nu observ coada la Casele de Ajutor Reciproc, și mă uit la bătrânii noștrii care se împrumută, nu pot să evit tema pensiilor. Sper ca guvernul să-și repescte promisiunea de a crește pensiile.
 
Și nu pot să nu uit că peste această pandemie trecem, cu eforturile fiecăruia dintre noi.
 
Astăzi am avut o întâlnire cu operatorii economici din zona turismului,  aici la Constanța. La noi contează foarte mult economia turismului . Așa că, toată lumea reclama același lucru, o incoerență în comunicare și o impredictibilitate, nu știm ce ne așteaptă.
 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii