Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel Constanţa caută șase asistenți ai judecătorului

ro

22 Oct, 2020 14:41 2859 Marime text
Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Curţii de Apel Constanţa este abilitat să aducă la cunoştinţa publică următoarele:
 
În cadrul proiectului ,,Optimizarea managementului la nivelul sistemului judiciar. Componenta de instan.e judecătorești”, beneficiar Consiliul Superior al Magistraturii (Cod Sipoca/MySMIS:751/129513), Curţii de Apel Constanţa i-au fost alocate 6 (şase) posturi de asistent al judecătorului, urmând ca cei selectaţi să activeze în cadrul Curţii de Apel Constanţa în calitate de expert extern.

Selecţia acestora se va efectua prin concurs/interviu, cererile de înscriere urmând a se depune la Consiliul Superior al Magistraturii până la data de 27 octombrie 2020. Modelul cererii, informaţiile suplimentare privind activitatea şi salarizarea experţilor selectaţi sunt disponibile pe site-ul C.S.M. la adresele: Conducerea Curţii de Apel Constanţa adresează persoanelor care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate îndemnul de a aplica în cadrul acestei etape a proiectului, activitatea viitoare ca expert selectat – asistent al judecătorului constituind o reală oportunitate în dezvoltarea unei cariere în domeniul juridic.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii