Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum vor arăta legitimaţiile angajaţilor Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră

ro

06 Mar, 2019 00:00 1453 Marime text
În Monitorul Oficial al României, Partea I, numărul 174 în data de 5 martie 2019, a fost publicat ordinul privind aprobarea siglei şi a modelului de legitimaţie de serviciu pentru personalul angajat al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră.
 
Astfel, au fost aprobate sigla Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră şi modelul legitimaţiei de serviciu (care va fi nominală). Legitimaţiile vor fi numerotate de consilierul de resurse umane şi semnate de preşedintele Autorităţii.
 
Distribuirea legitimaţiilor de serviciu se va efectua de acelaşi consilier de resurse umane, iar eliberarea se va face pe baza unei evidenţe nominale în care se vor menţiona numărul legitimaţiei de serviciu, numele, prenumele, codul numeric personal, funcţia titularului legitimaţiei, data eliberării, data anulării şi semnătura.
 
Pierderea sau furtul legitimaţiei se publică în presă şi se anunţă la Compartimentul juridic sau la resurse umane în termen de 48 de ore. La data încetării activităţii, titularul legitimaţiei va depune legitimaţia la Compartimentul juridic sau resurse umane în termen de maximum 3 zile, în vederea anulării şi consemnării în evidenţa prevăzută în legislaţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii