Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:32 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract important pentru proiectul „Construcția variantei de ocolire a Municipiului Constanța”. Detalii despre traseu

ro

15 Feb, 2017 17:31 3174 Marime text
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA a semnat Contractul de servicii de informare și publicitate privind asistența financiară nerambursabilă asigurată din fonduri publice pentru proiectul „Construcția variantei de ocolire a Municipiului Constanța” în valoare totală de 72.965 lei, fără TVA.

Traseul va fi aproximativ următorul: sens giratoriu Lazu - pe lângă Cumpăna + Valu lui Traian - Poiana -Ovidiu.
 
„Valoarea totală a Proiectului ”Construcția variantei de ocolire a Municipiului Constanța” conform Actului adițional nr. 5/14/407 din 11.03.2016 la Contractul de Finanțare nr. 14/24.07.2009, este de1.026.299.520,48 lei din care valoarea totală eligibilă este de 539.505.892,19 lei. Contribuția Comisiei Europene prin Fondul de Coeziune în proporție de 85,00%, din valoarea eligibilă a Proiectului, este de458.580.008,36 lei, restul de 15,00%  este contribuția bugetului de stat”, potrivit unui comunicat de presă.
 
Obiectivul principal al contractului îl reprezintă serviciile de informare și publicitate privind asistența financiară nerambursabilă asigurată din fonduri publice pentru proiectul ”Construcția variantei de ocolire a Municipiului Constanța”.
 
Conform comunicatului citat, „prin implementarea Contractului de servicii de informare și publicitate privind asistența financiară nerambursabilă asigurată din fonduri publice pentru proiectul ”Construcția variantei de ocolire a Municipiului Constanța” se urmărește realizarea de materiale publicitare pentru Promovarea Proiectului în scopul informării publicului larg cu privire la asistența financiară nerambursabilă asigurată din fonduri publice, ceea ce va conduce la creșterea gradului de conștientizare în rândul cetățenilor cu privire la sprijinul financiar nerambursabil acordat României de către Uniunea Europeană”.
 
Contractul de servicii de informare și publicitate privind asistența financiară nerambursabilă asigurată din fonduri publice pentru proiectul ”Construcția variantei de ocolire a Municipiului Constanța”  a fost atribuit, prin Achiziţie directă, firmei SC Hope Promo SRL. Perioada de implementare a contractului este de opt luni, începând de la data semnării lui de către ultima parte.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii