Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare de piață. CJC trebuie să găsească soluții pentru monitorizarea depozitelor neconforme de deșeuri din județul Constanța

ro

28 Feb, 2018 00:00 1697 Marime text
Consiliul Județean Constanța consultă piața în vederea achiziției de servicii de monitorizare post închidere a depozitelor din cadrul investiției „Închiderea depozitelor neconforme de deșeuri din localitățile Medgidia, Hârșova, Cernavodă, Murfatlar și Techirghiol“ și „Închiderea depozitului de deșeuri neconforme Cernavodă“ din județul Constanța.
 
Activitatea de monitorizare se va desfășura pe o perioadă determinată (un an, cu posibilitatea de prelungire sau de reducere până la stabilirea operatorului de la Tortoman) în cazul primului lot. Serviciile de asigurare au în vedere acoperirea riscurilor detaliate în specificațiile tehnice pentru investiția de la Cernavodă, investiție ce a avut în vedere închiderea depozitului neconform de deșeuri. Perioada de asigurare este de un an.
 
Consultarea de piață se va desfășura doar în sistem electronic, orice operator economic/organizație profesională având posibilitatea de a transmite informații cu privire la aspectele supuse consultării la adresa de e-mail licitatii@cjc.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii