Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța „Un tir de dulciuri pentru copiii sărmani”, un proiect inițiat de preotul Claudiu Banu. Unde puteți dona

ro

06 Nov, 2021 14:52 2798 Marime text
  • Claudiu Banu, preotul parohul de la biserica Sfântul Mare Mucenic Mina din Parcul Tăbăcăriei a fost implicat în multe campanii umanitare și proiecte sociale de-a lungul timpului, iar acum anunță un nou proiect social-filantropic dedicat copiilor fără posibilități din mediul rural - „Un tir de dulciuri pentru copiii sărmani”. 

Acesta propune „un tir” de dulciuri pentru cel puțin 1.000 de copii din satele județului Constanța, în zonele de sud și nord-vest. 

Proiectul va debuta pe 11 noiembrie și se va închieia pe 12 decembrie, livrarea urmând să se facă în zilele de 13 și 14 decembrie. 

Preotul transmite că puteți aduce dulciurile la Biserica de lemn Sfântul Mare Mucenic Mina din Parcul Tăbăcăriei, colecta făcându-se în incinta bisericii.

„Deci vă invit, să umplem peste 1.000 de burtici cu dulciuri pe săturate”, transmite acesta pe pagina de Facebook. 

Amintim că, pe data de 3 noiembrie 2021, s-a finalizat proiectul „Încalță un copil sărman", în cadrul căruia 3.000 de copii au primit încălțăminte.

„Mulțumesc tuturor pentru participare atât donatorilor cât și voluntarilor, preoților din localitățile vizitate și în special copiilor din satele sprijinite.

Toți copiii din sateleSinoe, Nuntași, Istria, Gura Dobrogei, Palazu Mic, Oituz, Poiana, Nazarcea, Culmea și Poarta Albă au primit daruri de încălțăminte.

Am trăit momente emoționante, oameni frumoși, de la sat, curați, prunci minunați, dornici de un trai mai bun și mai blând.

Piciorușe de copii în papucei au acum încălțări călduroase.

Seară liniștită, de mâine ne așteaptă alte provocări în sprijinul semenilor noștri.

Vă îmbrățișez și vă binecuvintez”, a adăugat părintele Claudiu Banu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii