Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Parohia Sfântul Mare Mucenic Mina oferă cazare pentru copiii din Ucraina și mamele lor

ro

25 Feb, 2022 20:41 2967 Marime text


Preotul Claudiu Banu anunță că Parohia Sfântul Mare Mucenic Mina, prin Așezământul filantropic Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare, pune la dispoziție locuri de cazare pentru copiii și mamele lor ce vin din zona de conflict, până la rezolvarea problemelor din Ucraina. 
 

„Războiul este un act inutil de agresiune indiferent care ar fi motivul.

În acest sens, Parohia Sfântul Mare Mucenic Mina prin Așezământul filantropic Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare, pune la dispoziție locuri de cazare pentru semenii noștri aflați în suferințele pricinuite de acest eveniment nefericit din Ucraina.

Concret, în Așezământ vor fi aduse mame cu prunci, din zona de conflict, până la rezolvarea problemelor din țara vecină.
Împreună schimbăm viața celor fără șansă.

Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți.

Sfântul Mare Mucenic Mina, ocrotitorul celor păgubiți”, scrie preotul paroh Claudiu Banu.


Amintim că Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă şi Cancelaria prim-ministrului au stabilit, vineri, înfiinţarea unui grup de lucru pentru coordonarea integrată a acţiunilor derulate de instituţiile cu atribuţii în domeniu, alături de societatea civilă şi organizaţiile internaţionale, în vederea asigurării asistenţei umanitare adecvate persoanelor refugiate/strămutate pe teritoriul României. 

Totodată, la nivelul județului Constanța, primarii social-democrați au pregătit și vor pune la dispoziție spații de cazare decente, complet utilate, alimente, inclusiv mâncare caldă și medicamente pentru cei aflați în nevoie, pe toată durata șederii în România.

foto: Facebook/ Claudiu Banu 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii