Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța „Foamea nu are sărbătoare”, o nouă campanie umanitară înființată de preotul Claudiu Banu

ro

14 Dec, 2021 11:23 1882 Marime text


Preotul Claudiu Banu demarează un nou proiect umanitar„Foamea nu are sărbătoare”, dedicat familiilor sărace și persoanelor vârstnice din mediul rural. 


Acesta își propune să colecteze și să livreze 2.000 de colete cu produse alimentare familiilor greu încercate din localitățile constănțene Almalău, Bugeac, Ostrov, Galița, Gârlița, Esechioi, Canlia, Coslugea, Izvoarele, Satu Nou, Lipnița, Cuiugiuc, Carvăn, Goruni, Făurei, Dobromir, Dobromir din deal, Lespezi, Pădureni, Văleni și Cetatea.


Pachetele presupun alimente neperisabile - conserve carne, pește, legume, fructe etc, iar colecta va fi făcută în trei locații: 
  • Biserica Sfântul Mare Mucenic Mina din Parc Tăbăcărie
  • Așezământul filantropic Sfântul Cuvios Arsenie din Techirghiol
  • Complex Marea Neagră din Eforie Nord


Colecta începe pe data de 27 decembrie 2021 și se încheie pe 24 ianuarie 2022, pachetele fiind pregătite pe 25 și 26 ianuarie, iar livrarea va fi făcută pe 27, 28 și 29 ianuarie. 


Persoanele care doresc să se implice financiar, pot dona în contul Parohiei Sfântul Mare Mucenic Mina din Parcul Tăbăcărie, RO31 BRMA 0140 0141 0230 0000 (Banca Românească).


De asemenea, cei care vor să ajute la pregătirea și distribuirea alimentelor sunt așteptați între 25 și 29 ianuarie 2022. 

 

„Va trece și Crăciunul anul acesta, dar foamea nu va ține cont de asta, deci vă invit să hrănim în ianuarie bătrâni, copii, semeni ca noi care au nevoie de hrană, fără de care nu poate nimeni exista.


Deci vă invit să fim buni și darnici, nu doar de Crăciun, ci mai ales după, când marea majoritate uităm că semenii noștri au nevoie de noi, de ajutorul nostru al tuturor.


Orice detaliu privind proiectul la 0723.999.296.


Vă aștept și știu că și de data aceasta, împreună, vom muta munții și mii de suflete nu vor suferi de foame în plină iarnă. 


Proiectul umanitar se derulează cu binecuvântarea Inaltpreasfințitului Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului”, precizează Claudiu Banu, pe pagina de Facebook.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii