Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Poliţiştii rutieri au întocmit dosare penale. Ce nereguli au depistat

ro

02 Oct, 2019 10:40 1409 Marime text
Ieri, polițiștii rutieri au întocmit dosare penale unei persoane care nu poseda permis de conducere şi unei persoane care se afla sub influența băuturilor alcoolice.
 
Astfel, la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un tânăr de 18 ani, din localitatea Potârnichea, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dezrobirii din municipiul Constanța. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. 
 
La data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Secției 4 au depistat un bărbat de 50 de ani în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii