Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Ordin de protecție provizoriu pe numele unui tânăr de 29 de ani care și-ar fi agresat fizic soția de 40 de ani

ro

07 Mar, 2020 11:56 2841 Marime text
Polițiștii constănțeni au emis două ordine de protecție provizorii pe numele a doi bărbați.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, la data de 5 martie a.c., în jurul orei 14.45, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie de 40 de ani, despre faptul că un bărbat, de 29 de ani, soțul acesteia, ar fi agresat-o fizic. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, conform prevederilor în vigoare, și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.
 
Totodată, la data de 5 martie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați de către o femeie, de 55 de ani, despre faptul că la domiciliul său ar avea loc un conflict. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 61 de ani, soțul acesteia, ar fi amenințat-o cu acte de violență. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, conform prevederilor în vigoare, și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii