Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Încep înscrierile pentru posturile de soldați și gradați profesioniști! Ce condiții trebuie îndeplinite

ro

10 Feb, 2024 15:25 1183 Marime text
sursa foto: Facebook/CMZLuni, 12 februarie, încep înscrierile pentru posturile de 𝐬𝐨𝐥𝐝𝐚𝐭̦𝐢 𝐬̦𝐢 𝐠𝐫𝐚𝐝𝐚𝐭̦𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐢𝐬̦𝐭𝐢, anunță Centrul Militar Zonal Constanța. 

„Dacă vrei un job care să îți ofere siguranță, stabilitate și respect, atunci armata este locul perfect pentru tine“ - au precizat reprezentanții CMZ Constanța.

Foto: facebook/CMZ Constanta[🔶] Ce trebuie să știi înainte de a aplica:
Condițiile de recrutare se găsesc la următorul link: recrutaremapn.ro/criteriigs.php (citește doar „criteriile generale” și „criteriile specifice de recrutare a candidaţilor pentru formarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti”)
[🔶] Graficul procesului de recrutare: Înscrierea se realizează în perioada 𝟏𝟐.𝟎𝟐-𝟎𝟏.𝟎𝟑. Susținerea probelor de selecție se realizează în perioada 𝟏𝟗.𝟎𝟐-𝟏𝟓.𝟎𝟑. Candidații declarați „admis” la selecție și repartizați pe post se vor prezenta la structurile care organizează formarea profesională inițială la data de 07.05. Cei care au deja stagiul militar satisfăcut se vor prezenta la data de 04.06.
Apropo, nu îți face griji, repartiția o primești în funcție de preferințele tale. Sunt locuri în toate județele.
[🔶] Informațiile privind unitățile militare care scot locuri la concurs și structurile care efectuează recrutarea le poți afla de la biroul informare recrutare al Centrului militar zonal Constanța, situat în Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 106, în zilele de luni, miercuri, joi și vineri între orele 08.00-16.00, respectiv marți între orele 10.00-18.00 sau la numerele de telefon: 0241 484 399, 0241 484 350 şi 0757 078 206.

„𝑵𝒖 𝒍𝒂̆𝒔𝒂 𝒔̦𝒂𝒏𝒔𝒂 𝒂𝒔𝒕𝒂 𝒔𝒂̆ 𝒊̂𝒕̦𝒊 𝒔𝒄𝒂𝒑𝒆!  Dacă nu ești încă hotărât, îți recomandăm să încerci oricum, iar dacă nu îți place poți renunța oricând, inclusiv pe timpul procesului de selecție.
[🔖] Salvează postarea ca să o ai la îndemână, iar dacă ai prieteni care ar putea fi interesați de o carieră militară, trimite-le-o și lor!
[❓] Iar dacă ai întrebări, nu ezita să le adresezi personalului recrutor al Centrului militar zonal Constanta.
[🎖] Nu te lăsa intimidat de provocări, arată că poți! Alătură-te armatei!“ - au mai precizat reprezentanții CMZ Constanța

Citește și: 

Campanie de promovare a ofertei educaționale a MApN în școlile din județul Constanța (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii