Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie de promovare a ofertei educaționale a MApN în școlile din județul Constanța (GALERIE FOTO)

ro

10 Feb, 2024 15:02 728 Marime text
Sursa foto: Facebook/Cenrtul Militar ConstanțaÎn cadrul campaniei de promovare a ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale, elevii claselor a VIII-a din Școala Gimnazială Nr. 1 Eforie Nord, Școala gimnazială Ion Borcea Agigea, Școala Gimnazială Nr 1 Tuzla, Școala gimnazială 23 August, au aflat detalii privind înscrierea la colegiile naționale militare și aspecte legate de cariera militarilor, de la comandantul Centrului militar zonal Constanța, comandor ing. Ion Tatarici, reprezentantul biroului informare-recrutare, plt.maj. Eric Adrian și de la elevi ai Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța.

Potrivit unui comunicat al Centrului Militar Zonal Constanța, cu aceasta ocazie, viitorii candidați au fost consiliati, pe teme legate de oportunitățile pe care cariera militară le oferă şi care sunt cele mai mari provocari cu care se vor confrunta, acceptând oferta educaţională a colegiilor naţionale militare.

Locurile pentru admiterea în instituţiile/unităţile de învăţământ militar pentru anul universitar/şcolar 2024-2025 sunt:
[🟩] Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, Constanța - 144 de locuri;
[🟩] Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”, Breaza - 168 de locuri;
[🟩] Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, Alba Iulia - 168 de locuri;
[🟩] Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare”, Câmpulung Moldovenesc - 168 de locuri;
[🟩] Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu”, Craiova - 168 de locuri.

Mai multe informații și consiliere privind înscrierea, în vederea participării la selecție și admitere, se pot obține de la personalul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar zonal Constanţa, situat în Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 106, în zilele de luni, miercuri, joi și vineri între orele 08.00-16.00, respectiv marți între orele 10.00-18.00 sau la numerele de telefon: 0241 484 399, 0241 484 350 şi 0757 078 206.

Activităţile de recrutare, selecţie şi admitere în învăţământul liceal militar se desfăşoară în continuare, conform următorului grafic:
• Înscrierea candidaţilor: 𝟮𝟮.𝟬𝟭 – 𝟮𝟮.𝟬𝟯.𝟮𝟬𝟮𝟰;
• Evaluarea psihilogică, evaluarea capacităţii motrice și interviul de evaluare finală la unitățile de selecție: 𝟬𝟱.𝟬𝟮 – 𝟭𝟮.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟰;
• Perioada efectuării examinării medicale în cadrul unităților sanitare militare: 𝟭𝟵.𝟬𝟮 – 𝟭𝟵.𝟬𝟰.𝟮𝟬𝟮𝟰;
• Termen final pentru întocmirea dosarelor de candidat de către BIR: 𝟑𝟎.𝟎𝟒.𝟐𝟎𝟐𝟒;
• Concurs de admitere: 𝟮𝟰.𝟬𝟱.𝟮𝟬𝟮𝟰.

„Vino alături de noi și vei găsi ceea ce îşi doreşte orice tânăr aflat în momentul crucial al alegerii drumului în viaţă: educaţie gratuită, de calitate, o bună pregătire profesională, posibilitatea de afirmare şi o dezvoltare a carierei după reguli bine stabilite, un venit sigur, o echipă unită la greu, camarazi de nădejde!
𝐓̦𝐢𝐧𝐭𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐬𝐮𝐬, 𝐟𝐢𝐢 𝐜𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧!“ - au mai precizat reprezentanții Centrului Militar Zonal Constanța. 

Citește și: 

Reprezentanți ai Centrului Militar Zonal Constanța în mijlocul elevilor de la Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" Cumpăna (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii