Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Au început lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada I.G. Duca

ro

19 May, 2020 10:16 1610 Marime text

  • Au început lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada I.G. Duca din Constanța.
  • Participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.
Echipele SC Confort Urban SRL acționează pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu iar pentru buna desfășurare a lucrărilor traficul rutier este restricționat total pe tronsonul amintit, în intervalul orar 08:00 -18:00, cu excepția mijloacelor de transport în comun.

Se toarnă un strat de asfalt de tip MASF, stabilizat cu fibre celulozice, specific drumurilor cu trafic intens.

Totodată, pe tronsonul delimitat de strada Constantin Brătescu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, angajații administratorului drumului public continuă lucrările de frezare a carosabilului, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers.

Rugăm participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări, precizează Primăria Municipiului  Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii