Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban. Acces rutier îmbunătățit în cartierul Compozitorilor din Constanța

ro

10 Jun, 2020 14:09 1621 Marime text
  • După ce carosabilul a fost construit de la zero pe străzile Haricleea Darclée și Paul Constantinescu, echipele SC Confort Urban SRL acționează astăzi cu utilaje pe aleea Madrigalului. 
 Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de amenajare a infrastructurii rutiere din zonele rezidențiale. După ce carosabilul a fost construit de la zero pe străzile Haricleea Darclée și Paul Constantinescu, echipele SC Confort Urban SRL acționează astăzi cu utilaje pe aleea Madrigalului.

Strada de pământ este îmbrăcată în asfalt iar amenajarea suprafaței carosabilă s-a realizat prin lucrări de excavare și compactare.

Simultan, pe străzile Dimitrie Cuclin și Ionel Perlea se construiește carosabilul prin săpare și așternere de pietriș, în etapa premergătoare asfaltării.

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se lucrează, precizează Primăria Municipiului  Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.


Sutsa foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii