Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducătorii a două agenții ale Băncii Transilvania din Constanța, revocați. Cine le ia locul

ro

08 Nov, 2020 17:16 2642 Marime text
  • Societatea Banca Transilvania SA, prin Hotărârea nr. 3, din data de 16.03.2020, a Comitetului de Resurse Umane, a hotărât revocarea și numirea conducătorilor sediilor secundare ale Băncii Transilvania, deschise atât pe teritoriul României, cât și în străinătate.
 
Comitetul de Resurse Umane al Băncii Transilvania SA hotărăște revocarea Mihaelei Otea din funcția de conducător al Agenției „Piața Farului”, cu sediul în municipiul Constanța și numirea în funcție al noului conducător, în persoana Valentinei Frosin.
 
Totodată, Comitetul mai decide revocarea lui Carmen Toader din funcția de conducător al Agenției „Dacia”, cu sediul în municipiul Constanța și numirea în funcție a noului conducător, în persoana Cristinei Moroșanu.

Conform prevederilor Regulamentului de Ordine Interioară al Băncii Transilvania, persoanele desemnate să asigure conducerea unui sediul secundar al Băncii Transilvania trebuie să aibă studii superioare economice sau juridice. Conducătorii sediilor secundare menționate își vor exercita atribuțiile în limitele mandatului acordat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii