Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de soluții de arhitectură și urbanism organizat de Primăria Constanța

ro

28 Sep, 2020 00:00 1046 Marime text
  • Primăria Constanța consultă piața cu privire la achiziția de servicii de consultanță pentru organizare concurs de soluții de arhitectură și urbanism
  • Data limită consultare este 16.10.2020
  • Orice operator economic interesat are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciului menționat mai sus, pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro.


Primăria Constanța consultă piața conform art.18 din H.G. 395/2016 cu privire la achiziția de servicii de consultanță pentru organizare concurs de soluții de arhitectură și urbanism.
Se solicită oferte de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciilor de consultanță pentru organizare concurs de soluții de arhitectură și urbanism, în municipiul Constanța.
Prestatorul acestor servicii va asigura suportul tehnic și elaborarea documentației necesare pentru pregătirea procedurii de concurs, lansarea concursului, predarea și jurizarea proiectelor și va realiza partea de comunicare și promovare a concursului.

Se solicită oferte de preț (TVA evidențiat distinct) în vederea determinării valorii estimate a serviciilor de consultanță pentru organizare concurs de soluții de arhitectură și urbanism, în municipiul Constanța.

Data limită consultare este 16.10.2020.

Orice operator economic interesat are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciului menționat mai sus, pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii