Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Fântânele implementează un proiect prin PNRR în cadrul școlii gimnaziale nr.1

ro

21 Jan, 2024 10:43 617 Marime text


Comuna Fântânele derulează un proiect privind dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a școlii gimnalizale nr.1 din localitate în cadrul apelului de proiecte „Dotarea cu echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”, prin PNRR\ Pilonul VI. Politici pentru noua generație\ Componenta C15: Educație \Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior \Investiția 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP) și \Investiția 14. Echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic și Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației\ Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar\ Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.


Perioada de implementare a proiectului este de 17 de luni, până la data de 31.12.2024.

Obiectivul general al proiectului constă în asigurarea infrastructurii și a resurselor tehnologice necesare pentru școala Gimnazială nr.1 Fântânele permitand accesul elevilor la tehnologie prin dotarea laboratorului de informatică si sporirea calității și siguranței mediilor de învățare pentru elevi prin dotarea cu echipamente TIC, mobilier și materiale didactice a sălilor de clasă.

Valoarea totală a proiectului este de 423.789,74 lei cu TVA, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum de 329.926,02 lei, valoarea TVA eligibilă aferentă este de 62.685,95 lei, iar valoarea sumelor neeligibile este de 31.177,77 lei.

Cheltuielile neeligibile necesare implementării proiectului sunt asigurate de UAT comuna Fântânele.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii