Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Complexul de Vânătoare Negru Vodă va fi reorganizat de ROMSILVA

ro

25 Jun, 2023 14:00 1560 Marime text
foto: Pexels Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul celor de la RNP - Romsilva - Direcția Silvică Constanța. 

Se dorește, așadar, „REORGANIZARE COMPLEX DE VÂNĂTOARE NEGRU VODĂ”, amplasat în Judetul Constanța, comuna Negru Vodă, trupul de pădure Negru Vodă, în UP II Negru Voda.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului CONSTANTA, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanta, judetul Constanta, zilnic, intre orele 9 – 13.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța..
 
Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 3,13 milioane hectare păduri proprietatea publică a statului, circa 48% din pădurile țării, și asigură servicii silvice pentru circa un milion hectare de păduri aflate în alte forme de proprietate. De asemenea, Romsilva administrează 22 de parcuri naționale și naționale, precum și 12 herghelii de stat.

Din totalul pădurilor proprietatea publică a statului, 80% dețin certificarea managementului forestier în standard internațional.

Citește și

Romsilva a realizat alte zeci de hectare de perdele forestiere în campania de împăduriri de primăvară. Vizată și Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii