Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNSC a respins contestaţia firmei Teo Trans Consulting. RAJDP Constanţa a anulat licitaţia pentru marcajele rutiere

ro

11 Jan, 2018 00:00 2058 Marime text
 Licitaţia privind lucrările de execuţie a marcajelor rutiere longitudinale (axial-delimitări de benzi) şi transversale diverse (treceri de pietoni) pe drumurile judeţene şi comunale aflate în administrarea RAJDP Constanţa a fost contestată, la finalul anului trecut, la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), de către Teo Trans Consulting SRL.
 
Documentaţia de atribuire a lucrărilor de execuţie marcaje rutiere longitudinale (axial-delimitări de benzi) şi transversale diverse (treceri de pietoni) pe drumurile judeţene şi comunale aflate în administrarea Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa a fost contestată la finalul anului trecut la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) de către Teo Trans Consulting SRL. Pe 3 ianuarie, CNSC a luat în discuţie documentele şi a emis decizia 2/C4/4346.
 
Prin intermediul contestaţiei depuse, bucureştenii de la Teo Trans Consulting SRL au solicitat obligarea autorităţii contractante la stabilirea unui nou termen de execuţie a lucrărilor, fie la a menţiona că, în situaţia imposibilităţii executării lucrărilor în anul 2017, acestea vor fi executate în 2018 sau la anularea procedurii.
 
CNSC a respins contestaţia firmei Teo Trans Consulting SRL în contradictoriu cu Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa, ca fiind rămasă fără obiect, deoarece, spune administratorul special al RAJDP, Lucian Lungoci, licitaţia a fost anulată.
 
„Motivul anulării procedurii este logic: lucrările trebuiau executate în 2017, pe bugetul din 2017. Procedura va fi reluată anul acesta, iar lucrările de marcaje vor fi reluate în luna aprilie, când timpul va permite astfel de lucrări“, a precizat Lungoci.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii