Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CEx al PSD discută despre sondaje şi candidaţii pentru locale USL Constanţa, 100% roşu

ro

01 Sep, 2011 00:00 2351 Marime text

cap_6.jpgConducerea PSD a convocat Comitetul Executiv al partidului la Palatul Parlamentului. În şedinţa de astăzi, se va discuta despre sondajele interne ale USL pentru alegerile locale şi despre viitorii candidaţi.

Organizaţia PSD Constanţa va fi reprezentată de vicepreşedintele Nicuşor Constantinescu. Recent, liderii USL au anunţat că finalizarea discuţiilor pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale se va face până la 15 septembrie, când vor fi anunţaţi în mod oficial candidaţii USL. De asemenea, în ceea ce priveşte candidaţii pentru Bucureşti, termenul pentru a fi convenite candidaturile este 15 octombrie. S-au împărţit deja consiliile judeţene şi municipiile reşedinţă de judeţ pe principiul stipulat în protocolul de constituire a USL.

 USL_-_Lucian_Balut.jpg

PSD va pune candidaţi la 21 de consilii judeţene şi la 20 de municipii reşedinţă de judeţ, în timp ce ACD (PNL+PC) va pune candidaţi la 20 de consilii judeţene şi la 20 de municipii reşedinţă de judeţ. Constanţa aparţine în totalitate PSD, atât candidatul la primărie, cât şi cel de la Consiliul Judeţean fiind daţi de PSD. „În privinţa Constanţei, noi credem că lucrurile au fost deja tranşate. De vreme ce Radu Mazăre vrea să candideze nu văd să mai existe vreun impediment", a declarat preşedintele organizaţiei municipale a PSD Constanţa, Lucian Băluţ. Liderul de la municipiu a mai spus că, în urma negocierilor, PNL va avea unul dintre posturile de viceprimar. În privinţa documentului care să legitimeze alianţa politică de la nivel local, Lucian Băluţ a declarat că actul de constituire al USL Constanţa se va semna până la sfârşitul lunii septembrie. „Eu cu Victor Manea mă întâlnesc în fiecare vineri, la ora 12.00, şi avem deja o colaborare foarte bună. Semnarea protocolului nu constituie o problemă, doream doar ca semnăturile să le dăm în cadrul unui eveniment şi cu participarea copreşedinţilor USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu. Este adevărat că ei au fost recent la Mamaia, însă nu am vrut să organizăm mai multe evenimente deodată. Mai avem suficient timp, oricum, în momentul semnării protocolului, vom anunţa şi candidatura lui Radu (n.r. Mazăre) la Primăria Constanţei", a adăugat Băluţ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii