Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă va furniza pliante pentru promovare de activități culturale pentru CJ Constanța (DOCUMENT)

ro

28 Mar, 2024 12:04 467 Marime text

 
Consiliul Județean Constanța a atribuit prin cumpărare directă un contract pentru achiziția unor de pliante de promovare a evenimentelor și a activităților culturale ale județului Constanța.

Contractul a fost atribuit societății Digital Media Market. Valoarea este estimată la 33.920, 00 lei.
 
Este vorba despre pliante de promovare a evenimentelor si a activitatilor culturale ale judetului Constanta, in limba română și engleză, pe perioada unui an calendaristic și de servicii aferente creației, realizării și distribuirii acestora conform Caietului de sarcini/ ofertei.
 
 
Despre Digital Media Market SRL

 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 28 martie 2024, firma din Bucuresti, a fost înființată la data de 24.02.2006 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7311 - Activități ale agențiilor de publicitate. 

Cifra de afaceri Digital Media Market SRL a fost de 847,518.00 lei în anul 2022, cu un profit de 7,047.00 lei. Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 39.15%.

Digital Media Market SRL a raportat un număr de trei angajați în anul 2022.

Asociați sunt Marcu Doina și Marcu Valentin. Administrator este Marcu Doina. Numele Marcu Valentin apare și în Technical Yarns & Flocking SRL.


 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:


Ședință CLM ConstanțaApartenența la domeniul privat al municipiului Constanța a două terenuri, printre proiectele de pe ordinea de zi (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii