Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce constănțeni nu vor avea apă caldă și căldură începând de luni dimineața

ro

26 Mar, 2023 08:50 1176 Marime text
foto: Pixabay Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe str. Ștefan Mihăileanu.

Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza căldură și apă caldă de consum la următorul punct termic: PT 126 (Str Dobrogeanu Gherea nr 30) începând din dimineața zilei de 27.03.2023.

În funcție de momentul finalizării lucrărilor vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice., precizează Termoficare Constanța. 


Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestui punct termic.

Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice., transmite Termoficare Constanța. 


TERMOFICARE CONSTANȚA - Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii